Zeilen met een schipper als teamuitje

Spreekt de Waddenzee en het waddengebied u sterk aan? Wellicht is zeilen met een schipper in dit gebied dan echt iets voor u! De mogelijkheid om samen met een schipper de Waddenzee op te gaan wordt niet alleen aan particulieren aangeboden. Ook komt het regelmatig voor dat men als teamuitje de Waddenzee gaat verkennen. Dit kan met een schipper, maar ook door zelf te zeilen. Tijdens de tocht over de Waddenzee heeft u geen afleiding van de dagelijkse zaken op de werkvloer, de gezinnen van uw teamleden, enzovoorts. Zo bent u sterk op elkaar gefocust, wat de band tussen teamleden verder kan versterken.

De tripjes over de Waddenzee worden door de meeste organisaties in de weekenden aangeboden. U kunt samen met een zeiler het water opgaan en hier vervolgens overnachten. De rust die de Waddenzee en het gebied hieromheen u biedt, zal u zeker goed doen!

Zeilen met een schipper na ingrijpende gebeurtenissen

Wanneer u onlangs met een zeer ingrijpende gebeurtenis te maken heeft gekregen, kunt u de behoefte voelen om uw hoofd te legen. Dit kan tijdens het zeilen met een schipper op de Waddenzee. De schipper laat u de mooiste en meest rustgevende plekken zien en biedt u alle gelegenheid om tot bezinning te komen. Zeker na het overlijden van een dierbare of een heftige scheiding kan een dergelijke tocht erg prettig zijn. Zo bent u even weg uit uw vertrouwde omgeving, heeft u geen afleiding van uw telefoon en computer, enzovoorts.