Thuis komen in Spanje

Vroeger ging ik, als kind, met mijn ouders op vakantie naar Spanje. Ik heb daar heel veel mooie herinneringen aan. Ik wilde mijn eigen kinderen ook van deze mooie herinneringen geven, dus ging ik ook met hen naar Spanje op vakantie. Een camping was de perfecte plaats voor hen. Nu zijn alle kinderen het huis uit en twee hebben inmiddels zelf een gezinnetje. Voor mij en mijn man was het tijd om de knoop door te hakken. Wij hebben al heel lang een droom en die wilden wij nu uit gaan laten komen: wij wilden een eigen huis in Spanje om daar de meeste tijd van het jaar te verblijven. Toen ik op de site Hi homes Spanje kwam, wist ik gelijk dat de kans groot was dat ik daar het perfecte huis kon vinden en dat bleek het geval te zijn.

Makelaars die jou aanvoelen

Bij Hihomespanje.nl werken makelaars die heel goed aanvoelen wat jij wilt en nodig hebt. Ze hadden binnen een mum van tijd het perfecte huis voor ons gevonden. Ze mailden foto’s en wij waren ook enthousiast. Maar we wilden het natuurlijk nog wel in het echt zien. Daarom zijn we vrij snel naar Spanje gegaan en in het echt was het nog mooier dan wij verwacht hadden. Dit was ons droomhuis!

Thuis in Spanje

Nu verblijven wij dus het grootste deel van het jaar in Spanje. Onze kinderen en kleinkinderen komen ook regelmatig een aantal dagen of weken langs. Iedereen geniet van dit geweldige huis. Het is echt ons thuis!