Minicamping de Gijzel is dé Boerencamping Brabant

Minicamping de Gijzel in Helvoirt is dé Boerencamping Brabant. Deze camping ligt in een bosrijke en landelijke omgeving. Op de minicamping is het een gezellige beestenboel. Zo vind je er twee dierweides met drie hangbuikzwijntjes, kippen, een minipaardje, konijnen en twee ezeltjes. Kinderen en dierenliefhebbers beleven hier dan ook geweldige tijd.

Gezinnen en echtparen vermaken zich prima

Op de Gijzel Boerencamping Brabant vermaken gezinnen en echtparen zich prima.
Kinderen hebben het naar hun zin in de speelweide. Hier kunnen ze lekker schommelen, op de trampoline springen, zandkastelen bouwen in de zandbak of spelen in de Oudhollandse speelwagen. Wil je als echtpaar helemaal tot rust komen? Dan krijg je een staanplaats uit de buurt van de speelweide.

Genoeg te beleven

In de nabije omgeving van onze Boerencamping Brabant is er genoeg te beleven. Maak een mooie fietstocht of wandeling door één van de natuurparken, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen. Ga winkelen of cultuur snuiven in Tilburg, Den Bosch of Heusden. Bezoek Safari- en Speelland De Beekse Bergen en beleef hier een avontuurlijke dag. Of laat je betoveren in attractiepark de Efteling.

Geniet van het landleven op Boerencamping Brabant

De Boerencamping Brabant is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Vanaf je staanplaats heb je een prachtig uitzicht over de weilanden van Midden-Brabant en geniet je van het Brabantse landleven. De minicamping ligt op fietsafstand van natuurgebied de Kampina en het Groene Woud. Bovendien liggen er in de buurt van de camping tal van mooie fietsroutes waarbij je langs de mooiste plekjes van Brabant fietst.