Is Tripper aan te bevelen voor jouw dagje uit?

Op reis gaan

Op vakantie gaan is al duur genoeg. Voeg hier de verschillende uitjes aan toe die je wilt doen om een land beter te leren kennen en je bent al gauw veel geld kwijt voor een simpel dagje uit. Omdat ik met mijn gezin toch een aantal leuke uitstapjes wilde maken, besloot ik te gaan zoeken naar websites die mij korting konden geven. Hier stuitte ik op de Tripper review pagina van NederlandReview, waardoor ik gelijk aangespoord werd om verder te kijken.

Ervaringen reis

Veel verschillende uitjes te vinden

Ik besloot daarom naar de website van Tripper te gaan, om te zien wat zij mij te bieden hadden. Hier zag ik direct veel verschillende deals voorbijkomen van attractieparken, sauna’s en restaurants. Hier kon ik wel mee uit de voeten. Het aanbod is enorm, waardoor er altijd wel een leuk dagje weg tussen kan zitten voor het gehele gezin. Omdat ik nog niet precies wist waar we naartoe wilden gaan, besloot ik door de lijst te scrollen. Zo kreeg ik een beter beeld bij de mogelijkheden en kon ik gaan overleggen met het gezin. Het moest immers een geweldige ervaring voor iedereen worden.

Binnen enkele klikken gevonden

Hieruit kwamen een aantal opties: een dierentuin, een attractiepark en twee avonden uit eten in een restaurant. Dit was gerichter zoeken, zeker na de reviews van Tripper die ik al eerder had gevonden. De website bevat namelijk ook duidelijke zoekfuncties, waardoor ik alleen maar op de desbetreffende zoekwoorden hoefde te kijken om tot de juiste dagjes weg te komen. Ideaal, want ik had gelijk een leuke deal te pakken voor Sea World, Bellewaerde Aquapark en twee restaurants in de buurt. Uiteindelijk was ik niet veel geld kwijt, terwijl ik toch met het gehele gezin op pad kon gaan.

Een snelle levering gegarandeerd

Mijn eigen Tripper review was hierdoor ook gelijk positief. De tickets zijn goedkoop en daarbij is de betaling ook eenvoudig te doen via de website. Hoewel ik in eerste instantie nog mijn twijfels had over de betrouwbaarheid van de website (want hoe kan zo’n deal nou zo goedkoop zijn?) was de bestelling snel geplaatst. De tickets verschenen binnen enkele minuten in de mail, waardoor ik ook over de levering erg te spreken was. Zo waren alle twijfels binnen een kort tijdsbestek weggenomen en kon ik met mijn gezin genieten van onze welverdiende vakantie.

Op reis gaan

De aanbeveling op basis van bevindingen

Als ik door middel van een Tripper review een aanbeveling zou mogen doen, dan zou ik deze website zeker aanbevelen op basis van mijn eigen ervaringen. We waren met het gezin niet veel geld kwijt om onze dagjes weg te kunnen plannen en konden urenlang genieten van onze uitstapjes. Onze dag kon na de snelle levering al niet meer stuk. Vanaf het moment dat de tickets binnen waren gekomen tot en met de dag zelf was het alleen maar genieten. De voorpret was misschien nog wel het beste van allemaal. Vanaf nu gebruik ik alleen nog maar Tripper.