Hotel Waalwijk, bijzonder leuk verblijf

Hotel Waalwijk

Na een dag doorgebracht te hebben in de Efteling is het fijn om in Hotel Waalwijk een kamer te hebben geboekt. Het is namelijk best wel vermoeiend om een hele dag in het park te verblijven. Het logement wat hier overigens op een paar minuten lopen ligt, is een heel mooi verblijf. Hier is veel vertier te vinden en zeker de moeite waard om hier een overnachting te boeken.

De laatste keer waren wij hier met onze familie heen gegaan. Ook onze oma was mee en zij vond het allemaal prachtig.

Hotel Waalwijk

Hotel Waalwijk zeker een bezoek waard

Omdat wij hier een hotelkamer hadden geboekt, kon oma tussen de middag even haar rust nemen. De tijd dat wij in het pretpark plezier aan het maken waren, kon oma even slapen. Tegen de avond hadden wij een tafel gereserveerd bij het Guesthouse. Hier hebben wij bijzonder lekker genoten van de heerlijke gerechten die hier allemaal te vinden zijn.

Mis geen nieuws of leuke aanbieding en schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief. Op de website is het formulier te vinden waar jij jouw E-mailadres achter kan laten. Ook is het mogelijk om een brochure te downloaden. Hierin staan de diverse mogelijkheden die je hier allemaal kan krijgen en boeken. Er staan hier foto’s van de verschillende kamers op, maar ook de menukaart ontbreekt hier niet.