Begin de eerste vakantie goed

vakantiehuisje meivakantie

Wil je al direct genieten van de zon tijdens je eerste echte vakantie, huur een vakantiehuisje meivakantie. Op het park Buitenhof de Leistert huur je een perfecte bungalow, of je nu alleen met je gezin komt of met de hele familie of vrienden. Elke bungalow staat op een eigen kavel, waardoor je er zeker van bent dat je aan je rust en privacy toekomt tijdens je vakantie. Voor de kinderen is er meer dan voldoende te doen, zij worden bezig gehouden door het animatieteam van Pluck en Pien.

vakantiehuisje meivakantie

Heerlijk eten en drinken tijdens de meivakantie

Huur je een vakantiehuisje meivakantie, dan kun je in de supermarkt je dagelijkse boodschappen kopen om in je bungalow te koken. Maar wat is er nu leuker om met je gezin, vrienden of familie in een van de drie restaurants te gaan eten. Een vakantie zonder uit eten is geen vakantie, maar heb je trek in een snack dan is er ook een snackbar aanwezig voor een lekkere vette hap. Op het terras geniet je van een heerlijk wijntje, of een speciaal biertje uit de regio.

Kinderen genieten optimaal

Terwijl de ouders lekker op een terrasje zitten te genieten van een drankje, zijn de kinderen in het klushuis iets leuks aan het bouwen. In het zwembad kun je bewegen om aan je conditie te werken onder leiding van het animatieteam. Welke leeftijd je kinderen ook hebben, voor iedere leeftijd is er echt veel te doen. Kinderen worden onderverdeeld in categorieën, om niet te grote groepen te krijgen. Bestel snel je vakantie meivakantie om met je hele gezin een onvergetelijke vakantie te hebben.