Australiacampers.com

Travel Trailer Caravaning. RV Park Camping at Night.

Een lange vakantie met een camper door Australië is een droom van veel Nederlanders. Bij australiacampers.com kun je die droom uit laten kopen. Australiacampers.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van camperreizen in Australië. Er is keuze uit allerlei soorten reizen, variërend van avontuurlijke trektochten door ruige gebieden met slecht geasfalteerde wegen tot reizen langs toeristische trekpleisters over luxe snelwegen. Voor elke reis wordt er een maatwerk advies gegeven. Voor een trektocht per camper hoef je geen ervaring te hebben. Bij australiancampers.com krijg je alle benodigde ondersteuning, van het uitstippelen van een mooie route tot het huren van een geschikte camper.Roots in Nederland

Australiacampers.com bestaat al een groot aantal jaren. Er is een sterke link met Nederland, want één van de oprichters van het bedrijf komt uit ons land. Dat merk je nog steeds. Het bedrijf heeft buiten Australië in Nederland, als enige andere land ter wereld, een eigen kantoor. Dat is erg prettig, want daardoor kun je de voorbereidingen voor je reis in het Nederlands doen. Dat is toch wat gemakkelijker dan dat je je tijdens de voorbereidingen helemaal in het Engels verstaanbaar moet maken.

Een camper voor elk terrein

Australiacampers.com heeft een groot aantal campers die je voor je trektocht kunt huren. De keus is enorm. Er zijn campers met een zeer basic uitrusting, die vooral gebruikt worden voor budgetvakanties. Hele luxe campers, compleet met douche en toilet zijn er ook. Als je zo’n camper huurt zal je nooit verlangen naar een hotel tijdens je reis. Voor de echte avonturiers zijn er uiterst krachtige fourwheeldrives beschikbaar. Als je dat wilt kun je een losse fourwheeldrive huren waar een trailer achter hangt, maar er zijn ook uitvoeringen waarbij de slaapgelegenheid in de fourwheeldrive is geïntegreerd, zoals dat eigenlijk hoort bij een camper.